Het zware werk aan uw woning voor u opgeknapt met Matibouw!

Erkend aannemer voor ruwbouw

De basis van uw woning is de ruwbouw. Dat eerste stevige werk zal niet alleen het uitzicht van uw woning bepalen, maar ook de kwaliteit en duurzaamheid ervan. Daarom bespaart u hier best niet op en doet u het beste beroep op een ervaren vakman!

Jarenlange ervaring in bouwsector

Matibouw uit Houthalen-Helchteren kent dankzij zijn jarenlange ervaring in de bouwsector alle knepen van het vak. Voor het ruwe metselwerk moet u daarom bij ons zijn! Wij garanderen u als erkend aannemer voor ruwbouw een op en top professionaliteit voor de basis van uw woning. Wij begrijpen dat het een delicaat werk is, waar je niet licht over kan gaan en dat tot in de puntjes moet kloppen. Daarom stoppen wij niet eerder tot het resultaat perfect is!

Uw bouwproject is in goede handen

U kan dus gerust zijn dat u bij ons als erkend aannemer voor ruwbouw regio Houthalen-Helchteren aan het juiste adres bent voor uw bouwproject. Twijfel daarom niet en neem contact met ons op voor uw bouwplannen in regio Houthalen-Helchteren, Limburg, Kempen en Leuven. Wij zijn steeds telefonisch bereikbaar, het beste na 18 uur. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe voor een persoonlijk overleg!

Contacteer ons!
011 96 00 63