Matibouw geeft u een thuis!

Matibouw BVBA uit Houthalen-Helchteren is uw aangewezen aannemer voor het laten bouwen van uw nieuwe woning in regio Limburg, Kempen en Leuven!

U heeft plannen om een nieuwe woning te laten bouwen? Dan staat Naso Maurizio met Matibouw uit Houthalen-Helchteren voor u klaar. Vanuit jaren ervaring in de bouwsector en onze klantgerichte service, is Matibouw uw ideale bouwpartner!

Uw eigen woning laten bouwen is een belangrijke stap in uw leven. Daarom doet u het liefst een beroep op een bouwpartner die u mag vertrouwen en die instaat voor een professionele en correcte begeleiding doorheen uw project. Naso Maurizio uit Houthalen-Helchteren geeft  u dat! Matibouw staat voor betrouwbaarheid en een intensief persoonlijk overleg met u als klant. Want het gaat immers om het laten bouwen van UW woning!

Als u dus bouwplannen heeft in regio Houthalen-Helchteren, Limburg, Kempen of Leuven,  contacteer ons dan zo snel mogelijk! We maken meteen een persoonlijke afspraak om alles met u te bespreken! Wij zijn steeds telefonisch bereikbaar, het vlotste na 18 uur.

Contacteer ons!
011/960063